Organisaties

Op deze pagina kun je alle informatie uit de mail nalezen en je mogelijkheden doorgeven. Klik daarvoor op onderstaande knop.


Programma

Het programma start om 10:00 uur, zodat iedereen uit alle hoeken van het land de tijd heeft om er op tijd bij te zijn. Het totale programma kun je vinden op de website www.citymovements.nl/programma.

Na de lunch zijn er vier verschillende workshops: hoe kunnen we lokaal jongeren bereiken, behouden en betrekken? Hoe kunnen we onze diaconale en maatschappelijke inzet meer impact geven?  Hoe kunnen de talenten van ondernemers, leiders en werkers in de samenleving nog beter tot zegen zijn voor mensen en voor het Koninkrijk? En wat zijn de stappen die je met jouw netwerk concreet kunt zetten als vervolg op deze dag? 

Vier workshops van ongeveer 75 minuten met in iedere workshop 4 of 5 testimonials, onderzoeken en lessen om uit te putten en over door te praten.  

Aankleding

Om te tonen welke variëteit er in het netwerk zit, zouden we graag rolbanners van verschillende organisaties en netwerken neer zetten. Het lijkt ons tof als jij ook van jouw organisatie een rolbanner meeneemt. 

Je kunt dit via bovenstaande knop aangeven door op de onderstaande link te klikken. 

Stand en promotie

Het is ook mogelijk om een stand te plaatsen en een beamerslide te tonen. Hier kunnen de bezoekers tijdens de pauzes, de lunch en tijdens de borrel aan het einde van de dag langs lopen. Ook aanvragen van een stand en/of beamerslide kun je in het formulier via bovenstaande knop aangeven. 

Vrijwilligers

Om de dag succesvol te laten verlopen hebben we vrijwilligers nodig. De vrijwilligers zullen voornamelijk bezoekers de weg wijzen, helpen met opruimen en het serveren van koffie/thee. Als vergoeding kunnen zij kosteloos het programma meemaken. Kan jij vrijwilligers meebrengen? Geef dat dan ook aan in het formulier.