Doe mee in jouw stad


Een beweging in jouw eigen stad, dorp, of regio kun je zelf starten. Jij kunt leiders uit de kerken en de ‘marketplaces’ samenbrengen.
Voor advies en hulp kun je bij ons terecht. Wij ontmoeten je graag en gaan met je in gesprek over hoe je biddend, in gesprek met elkaar en in afhankelijkheid van God in eenheid een zegen kunt zijn in de stad.


Waarom in jouw stad?

Wanneer kerken, para-kerkelijke organisaties, zakelijke en politieke leiders samenwerken om de spirituele, fysieke en sociale behoeften van de stad op te lossen, krijgen zij de mogelijkheid om het evangelie te delen. Door samen te komen, te leren en netwerken te bouwen is het mogelijk om aan een gemeenschappelijk doel te werken. Samen is meer mogelijk dan afzonderlijke partijen zouden kunnen behalen.
God brengt alle volken samen in de straten, wijken in alle delen van jouw stad.

Jij kunt meedoen in jouw stad. Meld je aan voor de nieuwsbrief en volg de laatste ontwikkelingen. Als je meer wilt weten over hoe in jouw stad een beweging kan ontstaan, plan dan een een oriëntatiegesprek met ons in. Wil je met je team aan de slag, maar weet je niet zo goed hoe? Dan helpt een visieworkshop jullie als team verder. Wij houden graag contact en geven coaching aan het netwerk van stadsbewegingen.Schuif ook eens aan bij een zoomontmoeting met andere werkers in de stad om kennis en kunde uit te wisselen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Of je nu een stadsnetwerk leidt, erbij betrokken bent, er een wil starten of geïnteresseerd bent in ons werk. Wij zullen je daarin 2 á 3  keer per jaar bijpraten over City Movements NL.

Oriëntatiegesprek

Als je denkt dat jouw stad ook een beweging van één Kerk nodig heeft of je bent er al mee bezig, dan denken wij graag met je mee en maken wij kennis met jullie netwerk. Wij maken graag een afspraak om met elkaar in gesprek te komen om de mogelijkheden te bespreken. Onze verbinders hebben ervaring op het gebied van stadsbewegingen. Zij zullen samen met jou en de partners in de stad bespreken wat er nodig is om een succesvol netwerk op te bouwen. 

Zoomontmoeting

Ben je initiatiefnemer van een netwerk in je stad, dorp of regio? Of je nu een lokaal netwerk leidt of je bent dit aan het opstarten, dan ben je welkom bij onze periodieke online ontmoetingen. We delen onze moeite, vertellen over mooie momenten en prijzen waar we de macht van God zien. Samen behandelen wij actuele thema’s die Kerk en de maatschappij raken.

Visieworkshop

In jouw stad zijn er afspraken gemaakt met verschillende partners om samen op te trekken? Dat is goed nieuws! Daarmee is een eerste stap gezet. Maar als het nog onduidelijk is welke koers gevaren moet worden, het ontbreekt aan een visie, dan helpen wij mee die te ontwikkelen. Dat doen jullie aan de hand van een workshop.

Coaching

Nadat het plaatselijke netwerk is gestart zijn wij nog steeds beschikbaar voor advies. De follow-up bestaat uit coaching, een artikel over het stadsnetwerk in onze nieuwsbrief en blijvende hulp. De reeds bestaande initiatieven raken wij niet uit het oog en zeker niet uit het hart.