Doe mee in jouw stad


Een beweging in jouw eigen stad, dorp, of regio kun je zelf starten. Jij kunt leiders uit de kerken en de ‘marketplaces’ samenbrengen.
Voor advies en hulp kun je bij ons terecht. Wij ontmoeten je graag en gaan met je in gesprek over hoe je biddend, in gesprek met elkaar en in afhankelijkheid van God in eenheid een zegen kunt zijn in de stad.


Waarom in jouw stad?

Wanneer kerken, para-kerkelijke organisaties, zakelijke en politieke leiders samenwerken om de spirituele, fysieke en sociale behoeften van de stad aan te pakken, krijgen zij de mogelijkheid om het evangelie te delen. Door samen te komen, te leren en netwerken te bouwen is het mogelijk om aan een gemeenschappelijk doel te werken.
Samen is meer mogelijk dan

afzonderlijke partijen zouden kunnen behalen. God brengt alle volken samen in de straten, wijken in alle delen van jouw stad. Jij kunt meedoen in jouw woonplaats. Wij bieden samen met onze partners een breed aanbod aan om jouw stad en de leiders, te laten floreren.
Heb je interesse of wil je meer informatie over een van de mogelijkheden? Mail ons gerust info@citymovenents.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Of je nu een stadsnetwerk leidt, erbij betrokken bent, er een wil starten of geïnteresseerd bent in ons werk. Wij zullen je daarin 2 á 3  keer per jaar bijpraten over City Movements NL.

Oriëntatiegesprek

Als je denkt dat jouw stad ook een beweging van één Kerk nodig heeft of je bent er al mee bezig, dan denken wij graag met je mee en maken wij kennis met jullie netwerk. Wij maken graag een afspraak om met elkaar in gesprek te komen om de mogelijkheden te bespreken. Onze verbinders hebben ervaring op het gebied van stadsbewegingen. Zij zullen samen met jou en de partners in de stad bespreken wat er nodig is om een succesvol netwerk op te bouwen. 

Zoomontmoeting

Ben je initiatiefnemer van een netwerk in jouw stad, dorp of regio? Of je nu een lokaal netwerk leidt of je bent dit aan het opstarten, dan ben je welkom bij onze periodieke online ontmoetingen. We delen onze moeite, vertellen over mooie momenten en prijzen waar we de macht van God zien. Samen behandelen wij actuele thema’s die Kerk en maatschappij raken.

City Vision Workshop

In jouw stad zijn er afspraken gemaakt met verschillende partners om samen op te trekken? Dat is goed nieuws! Daarmee is een eerste stap gezet. Maar als het nog onduidelijk is welke koers gevaren moet worden, het ontbreekt aan een visie, dan helpen wij mee die te ontwikkelen. Deze City Vision Workshop helpt de stadsbeweging richting te geven.

Faith Impact Audit

Impact Audit is een tool die netwerken van kerken en geloof gebaseerde organisaties in staat stelt om hun gezamenlijke sociale en economische impact in hun omgeving of stad te meten. De Audit is een beproeft concept dat al in tientallen steden wereldwijd is uitgevoerd. Urban Life heeft de de door Nayba ontwikkelde Audit in 2022 in Amsterdam Noord uitgevoerd. Dat is de eerste op het vaste land van Europa.

City Immersion

De stad als onderzoeksplek en laboratorium. Dat is City Immersion. Een unieke leerervaring waarin een groep deelnemers samen een aantal dagen door brengt in een stad voor onderzoek, lezingen, interactie, bezoeken aan missionaire en diaconale projecten en hun leiders.
Elementen van de City Immersion:

  • Exegese van de stad: onderzoeken van de sterkten, noden en andere eigenschappen van de stad
  • Leren van missionaire / pionierende leiders en hun bedieningen
  • Colleges over theologie en missie in de context van de stad en dynamieken van stadsbewegingen
  • Gebedswandelingen /tijden van geestelijke reflectie
  • Interactie en reflectie over je eigen toepassing en contextualisatie

Lifework Leadership

Als leider heb je te dealen met onzekere en complexe zaken. Lifework is een geavanceerd programma dat jou als leider in staat stelt om te floreren ongeacht de middelen. Het doel is dat de leiders worden uitgedaagd om globaal te denken en lokaal te leiden.

BAM Moves

BAM Moves is een spin-off van BAM Global en BAM Nederland. Initiatiefnemers Gea Gort en Bill Job inspireren tot geestelijke verdieping & professional excellence voor (BAM) ondernemers. Middels een hybride leeromgeving met cursussen, coaching en retreats. Verbonden aan de podcast ‘Kingdom Keys for Business, Life & Work’.

Gather Unity Review

Deze checklist van Gather Movement, de Britse ´City Movements´, helpt je te identificeren wat er goed gaat en wat aandacht behoeft in jouw eenheidsbeweging.

Het zal enkele gebieden belichten die aandacht behoeven. Het is een katalysator voor discussie – het delen van percepties, het verscherpen van het begrip, het identificeren van sterke punten en gebieden voor verbetering.

Coaching

Nadat het plaatselijke netwerk is gestart zijn wij nog steeds beschikbaar voor advies. De follow-up bestaat uit coaching, een artikel over het stadsnetwerk in onze nieuwsbrief en blijvende hulp. De reeds bestaande initiatieven raken wij niet uit het oog en zeker niet uit het hart.